Ett hälsosammare jag

Besöksrekord, solsken och powerwalk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puh .. Måndag och årets första powerwalk är avklarad. Det blev en 30 minuters promenad i pildammsparken med musik i öronen och solen som strålade genom träden. Det var en minst sagt uppfriskande promenad med ett stort leende. Jag tog mig iväg ut trots att kroppen var stel och jag log för att nu jävlar slog jag fibromaffian på fingrarna igen!

Nu har jag just fått i mig en protein shake, ska raka mig, duscha och göra mig klar för dagen. Jag ska hämta syrran och köra henne så hon får hämta ut nycklarna till nya lägenheten, sen hem till dom och slinga henens hår, bli bjuden på middag och bara vara. Vi ska eventuell ta lite nya foton i dag till en ny header här i bloggen!

I går kväll slog vi besöksrekord här i bloggen igen sedan jag kom tillbaka och blev chef över mig själv och bloggen. Fantastiskt roligt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 4 januari, 2016 at 13:34

    Heja, heja, du är på rätt väg!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.