Livsstil

Ny vecka, idioter på market place och jag dreglar redan

Ibland måste man ha ett tålamod som inte är av denna värld.

I går hade vi Alexandra och Anders här på middag, vi käkade dansk flæskesteg, potatis, hemmagjord sås, rådkål och sallad. Samt chokladpudding med vaniljsås till efterrätt. Helvete vad gott och det var så roligt att träffa dom igen, det var ju ett tag sedan pga pandemin och så livet , så vi kunde catcha up lite.

I dag måndag var det tid att kicka i gång en ny arbetsvecka och klockan ringde därför kl 04:30 och ja , det är ju ingen sexuellt upphetsande känsla man har i kroppen när larmet ringer. Men det är bara att kliva upp, göra sig i ordning, rasta kamphundarna och sen gå mot tåget. Och dagen har varit bra, riktigt bra. Tänk att jag har varit på mitt nya jobb i 2 månader och just nu känns allt inte så jävla skrämmande längre och det känns som att mer och mer trillar på plats.

Helgen har varit så bra. Vi har fått gjort massor, återhämtning och vi har möblerat om här hemma och hämtade hem en ny tv möbel som självklart som mycket av våra andra möbler väger typ ett ton. Och nu när vi möblerat om så har vi lagt ut lite saker och möbler som inte får plats här hemma längre på marketplace på Facebook. Skjut mig säger jag bara, hur dum i huvudet får folk egentligen vara ? Jag vet inte riktigt hur många meddelande jag fått av människor som vill köpa sittpuffen i konstskinn.  Priset står i annonsen, dom prutar och vill helst ha den gratis. Erbjuder en summa då dom inte är nöjd med mitt sista pris och skickar därefter prints att exakt samma sittpuff finns längre upp i landet för mycket billigare än min – men åk då till norrland och shoppa din jävla puff för billigare om du vill köpa för det priset haha.

Nu sitter vi här hemma, jag har tagit mig en Nocco och sitter och dreglar över tanken att vi ska käka pasta carbonara till middag. Helvete vad gott, resten av kvällen blir lugn, vi kommer bara mysa med hundarna i soffan innan det är tid att hoppa ner i loppelådan och få lite skönhetssömn innan veckans andra arbetspass i morgon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.