Livsstil

Värkar, förlossnigen och Tomchita

I natt vaknade jag med sjuka kramper i magen och det har fortsatt så hela dagen. Jag tänkte, att jag ska  fan inte vara hemma från jobbet utan jag tog en värktablett och så traskade jag iväg och klarade att vara kvar på jobbet till kl 12 då jag flexade ut och gick hem. Bästa kollegorna har frågat hela arbetspasset hur det var och jag sa att jag har läget under kontroll , förlossningen har varit till bra hjälp och dom sa att det bara var förvärkar och att det kunde dra ut på tiden, men att en skitunge kunde komma. Men när jag kom hem så var förlossningen nära men det blev inget, utan jag somnade utmattad i ett par timmar i soffan och vaknade upp med avtagande värkar haha. Note to self – Är du laktosintolerant ska du fan inte trycka i dig massa laktos och absolut inte grädde haha!

Att sova på soffan större delen av kvällen har varit ruskigt skönt och skönt att magevärken lagt sig. Men jag är ju som så att sover jag på dagarna så har jag lite svårt att somna på kvällen , så här ligger jag nu i sängen med en snarkande kamphund, datorn i knät och Tomchita trädde fram i dag. Grundaren bakom snapchat kan vara en av de mest genigala människorna i världen, det dyker upp massa roliga filter titt som tätt och ja – allt klär en skönhet sägs det.

I morgon är jag ledig och då tänker jag ta hand om hemmet, fortsätta googla på massa reptiler och kolla andras reptilinnehav. Lägenheten måste dammsugas då kamphunden fäller massor med hår och jag snart kan samla upp allt hår till typ 2 kamphundar till och så ska jag fortsätta hoppas på att det inte regnar i morgon, för är det uppehåll så ska jag hämta syrran när hon slutar jobba och så ska vi till skogen och leta svamp och inredning till terrariet. Så snälla, låt det vara uppehåll, jag längtar till skogen haha!

Så nu ska jag stänga ner för i dag, drömma om sjömannen och hoppas på att jag kan få kontakt med en samarbetspartner och se om dom fått koll på varför jag inte fått betalt för ett samarbete som jag fakturerat. Livet.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.