Livsstil

Pimp my köttbulle tallrik, glutenfritt och grimaser

image

 

Holly molly vad goda köttbullar vi krängde i dag. Tidigare var vi ju på affären och det här med att gå all in på glutenfritt är ju fantastiskt…. jobbigt och dyrt haha! Varför finns det så lite glutenfria alternativ i butikerna och varför i helvete ska det vara svindyrt?! Mjöl kostar inget för 2kg , ströbröd kostar fan inget heller men glutenfritt mjöl och alternativ till ströbröd är ju svindyrt.

Men köttbullarna blev svingoda och är glutenfria. Yeayh för oss. Jag pimpade tallriken med en klicka majonäs, äkta majonäs. Köpte fake majonäs på Lidl och den smakade verkligen skit. Till det drack vi 3% mjölk och vi skrattade åt varandra. Vi försöker som sagt äta glutenfritt och LCHF inspirerad kost, men seriöst, hur fasiken klarar ni LCHF människor det här med mycket fett?! Bara den 3%-iga mjölken fick bögarna bus att grimasera och ge det här smakade ju verkligen asagott ett nytt ansikte.  Det var ju tur man inte var på restaurang bland massa folk, för dom hade nog undrat vart vi rymt ifrån.  Sjömannen utbrast – Den där var ju svinfet och äcklig!

LCHF = Love carbs, hate fat?!

Hurra. 2 inlägg i dag. Det här med att försöka driva en någorlunda läsvärd , trevlig och lite humor i bloggen när man har ett arbete är ju bara det ett arbete ! Nu ryggläge och lite vila innan jag ger mig iväg för natt 4.a av 5.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sofia Werlin - Min hälsoresa med LCHF 3 september, 2015 at 19:06

  Det är som sagt inga onyttiga fetter man äter med LCHF-kosten!

  Samhället i dag är himla rädda för allt som heter fett, det är inte så att vi LCHF:are trycker i oss ett smörpaket om dagen 😉

  • Reply tommytott 5 september, 2015 at 01:18

   Nej och mig veterligen så står det inte någonstans i texten att allt fett är onyttigt, utan mer en fråga om HUR man klarar av att äta allt “fett”.

 • Reply Kliknij 6 juni, 2016 at 01:34

  Great to visist your site. Best regards for author:-)!

 • Reply Tutaj 7 juli, 2016 at 10:39

  Great job, thanks:-). Best regards. PR

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.