Livsstil

Ribban, bränd rygg och Almåsa

Det blev ribban i dag. När jag kom ner till parkeringen vid ribban så inser jag att jag fortfarande inte har någon parkeringskiva och därmed får leta parkering på annat ställe, tur man har bott i området och vet vart man kan parkera gratis längre än vad man kan stå på parkeringen vid stranden. Väl på stranden är jag helt ensam, det är jag och fåglarna som ligger på stranden. Massor med folk som går på bryggan, ner i havet och badar.

Fantastiskt väder bjöd Malmö på och det var helt fantastiskt att ligga där och rensa tankarna, tänka på allt som sker och skratta åt Therese & Zäta, lyssnade på deras podd och bara njöt och saknade sjömannen massor.

Fantastiska Mevlyde skrev till mig och undrade om det var skönt och varmt på stranden och kom vid strax efter 12 ner till stranden och gjorde mig sällskap. Varmt som fan, massa prat och skratt och timmarna sprang i väg. Det blev alltså 6.5 timmar på stranden för mig och gissa vem som ser ut som ett en koktkräfta på ryggen nu? Detta rickspuckot tänkte att jag kan inte smörja in ryggen själv. Med sprayflaska kan man faktiskt spraya så gott det går på ryggen men inte smörja in så bra, men jag sprayade inte ens och därmed är den lika röd som ett stoppljus. Heja mig?!

Efter stranden rastade jag kamphundarna och sen en snabb dusch och sprayade aloe vera på ryggen och hoppas det ska lugna min brända rygg lite. Möte upp syrran så hon hängde med ut till Almåsa för att kolla till Annicas stuga när hon är på jobb. När vi är där möter jag Tommy på parkeringen så sa att vi kom ner till han och Wanda en runda efter vi kollat till stugan. En kopp kaffe och sen hem till de små vilddjuren igen. Ge dom mat, en längre promenad och nu trycker jag mat i huvudet igen och har tagit av tröjan och ännu en gång sprayat aloe vera på ryggen. Jag lär nog upprepa proceduren ett par gånger. Veckan börjar bra med stranden och strålande sol. Nu längtar jag tills sjömannen kommer hem, för nu jävlar saknar jag honom mer än någonsin. Hjärtat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.