Livsstil

Lite sömn, gräsklippning och nattjobb

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spegeln ser skitig ut, men det är inte riktigt spegelglas i det så därav att det inte går att få helt ren. 

Igår kväll satt jag vid datorn hela kvällen, missade program på tv för att jag varit lat, eller lat är fel ord men jag har verkligen lagt jobbet åt sidan för hälsan. Men jag betade av nästan allt och nu är det bara krönikan kvar och lite små jobb som ska göras innan jag känner att jag är i kapp med jobbet via de sociala medierna.  Vid 22 kände jag att det fick räcka och jag la mig, men sedan de dagarna med migrän så har min sömn blivit rubbad, jag låg vaken till 03-03.30 i natt och klev upp vid 08 i morse.

Vaknade av en stank. Chanel satt skamset på golvet med svansen mellan benen. Hon mår inte så bra i magen i dag och har kräkts och är kass i magen. Men hon åt som hon skulle och dricker som hon ska så hon har väl fått i sig något skit. Så ja, hon får vila och ta det lugnt med maten i dag. Sen drog jag ner till husvagnen , klippte och trimmade gräset och fixade på tomten. Hälsade på Anki och Olle och snackade skit innan jag körde till Malmö igen… Och här är jag nu, har jobbat lite, rastat hundarna och nu dricker jag en latte.

I eftermiddag när syrran har slutat kommer hon på kaffe, så vi ska väl bara hänga lite på balkongen i solen och snacka skit. Sen får jag försöka sova lite innan jag ger mig iväg och jobbar sista natten innan semester. Egentligen gick jag på semester i lördags, men då sjömannen är iväg en vecka till så passar jag på att jobba lite extra på min första semester vecka .. Jag borde egentligen  passat på att vara ledig och njuta och vila kroppen, men jag känner att det hinner jag med från den 27:e! Som jag längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.