Livsstil

Nya skor, kärleken kommer hem och jobb

Onsdag och i dag är ingen vanlig dag, utan i dag är det den fantastiska dagen då sjömannen äntligen kommer hem, men som vanligt som de senaste gångerna han kommer hem från jobbet så får jag inte träffa honom eftersom jag själv jobbar, så i morgon bitti när jag kommer hem får jag hoppa på honom och få lite kärlek!

I natt fick jag vara vaken länge då syrran och Mattias kom hem från Bulgarien efter en veckans solsemester. Jag hämtade dom vi tåget så att dom skulle ta sig hem snabbare.
Dom har haft det bra, första dagarna var vädret inte på deras sida, men jag sa dom fick miljöombyte och kunde slappna av. Men sen har det varit varmt och skönt. Med sig hade dom presenter till mig och sjömannen. Morots olja till sommarens alla dagar jag planerar att steka i solen och varsitt par Nike air max! Svin snygga är dom. Så jag hoppas sjömannen kan få ner sina breda fötter i ett av paren.

DSC_2838

Jag har rastat syrran och Mattias lite så dom fick handlat och sen händer inte mycket, jag ska lägga mig och försöka sova någon timma innan jag käkar middag med semesterfirarna och sen har jag 4:a nätters jobb som väntar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Caroline Blomberg 3 juni, 2015 at 22:29

  Riktigt snygga skor!

  • Reply tommytott 3 juni, 2015 at 23:12

   Tack, visst är dom! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.