Ett hälsosammare jag

Ragga på gymmet, hälsohets och proteinpannkakor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smög in på dass för den obligatoriska gym selfie … 😉

Jag badade hundarna och funderade själv på att ta mig en lång varm dusch, med skrubb och hela kittet men jag bestämde mig till slut att , trots att jag haft feber i natt men är feberfri nu och mår bra så chansar jag och ger mig iväg till gymmet. Oh lord have mercy, hälsohetsen har börjat och halva Malmö var där och ja, allt var upptaget och jag hann inte mer än upp på den avancerade jätte myran innan det kom fram en kille och frågade om jag snart var klar och om jag skulle stå här länge ..? Japp, typ tills i morgon var mitt svar ?! Seriöst, du såg när ja klev upp  på den.

Jag gick till gymmet som alltid, ofixad och med kläder som verkligen drar till sig uppmärksamhet. Jag smälter som sagt inte in utan mina färgglada kläder drar till sig en och annan blick. Det gick förbi ett par tillfixade, muskulösa grabbar och dom sa – han går i alla fall inte till gymmet för att få ett ligg ?!
Jag log för mig själv själv och tänkte, jag behöver fan inte gå någonstans för att få ligga, för det kan jag göra varje dag i 14 dagar om jag vill 😉 Och det måste väl vara lite obehagligt att ragga upp någon som luktar svett, för att sen duscha, ligga och bli svettiga och sen duscha igen ..?  Nattklubben är nog ett bättre alternativ pågar 😉

Ja och eftersom det var så jävla mycket folk så fick jag slänga om mina planer för dagens träning. Det blev endast 30 hårda minuter på jättemyran innan jag traskade hem och kände mig stolt över att veckans andra pass är avklarat och om det gör ont i lederna? OM det gör. Värst i fotlederna och uppe på min högra fot?!
Jag måste ha fotledstöd och handledsstöd . pronto!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl hemma blev det en favorit i repris från i går. Jag älskar dessa proteinpannkakor som dessutom är glutenfria, går snabbt att göra och smakar svingott. I dag slog jag på stort och tog kokosflarn ovanpå och droppade i ett par av Stevia dropparna som jag fick med i min the fitnessbox.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Twiggy 6 januari, 2016 at 16:49

  Haha, älskar din inställning, helt rätt! 😀 Jag får ibland skumma blickar på gymmet för jag är en överviktig tjej som älskar att träna, och som inte kommer liksom med smink och allt. Vem orkar seriöst ha smink på sig när man ska svettas!? Och jag är inte där för att andra ska tycka jag är snygg, utan för att jag ska vara snyggare sen 😉 Och må bättre såklart haha, det är ju mitt huvudmål!

  • Reply tommytott 7 januari, 2016 at 09:38

   Haha helt riktigt! 🙂 Heja dig!

 • Reply caroline 7 januari, 2016 at 07:17

  men åhh vad gott! tycker att det är tabu att ragga på gymmet!!

  • Reply tommytott 7 januari, 2016 at 09:37

   Mycket gott! Och ja,jag tycker det oxå!

 • Reply OLIVIA | 17,7 årig tjej i medievärlden 7 januari, 2016 at 17:58

  De där pannkakorna såg inte helt fel ut!

  • Reply tommytott 8 januari, 2016 at 09:46

   Dom är riktigt goda! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.