Livsstil

Nyklippt, göra det man mår bra av och ett dygn i stugan

Att göra saker som man mår bra av.

Onsdag och jag har varit vaken sedan 06:15. Jag kunde inte somna om så jag klev upp , gick ut med hundarna och fixade kaffe till mig och sjömannen. Sen packade jag lite nödvändigheter som vi behövde för att vi skulle köra ut till stugan i dag.  Det blev ett stopp på Emporia för att fräscha till både mig och sjömannens hår. Jag har blivit ambassadör för Cutters, vilket känns superkul, så dom fick sig ett besök och fick fräscha till både mig och sjömannens hår.

Sjömannen ska ikväll ha möte med Styrelsen och Valberedningen här på Almåsa, dom ska träffa kandidater som visat intresse både för uppdrag i valberedningen samt styrelsen, så vi bestämde i går att vi kör en natt i stugan, för att slippa stressa och för att det inte ska bli så sent med maten.  Vilket känns superskönt och lite tid här i stugan kan nog göra gott fått mitt välmående , för ni alla vet ju att det är inget ställe som jag mår så bra på som här i stugan. Och skönt att få kvalitetstid med sjömannen och kamphundarna här innan sjömannen drar till sjöss igen på fredag.

En dag i taget och göra saker som jag mår bra av och som jag orkar med just nu. Detta är en av de saker som gör att jag vet att jag kommer må bättre av att få andas frisk luft och bara vara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.