Livsstil

Måndag, utbildning och matlagning

Årets första måndag är avklarad eller nästan i alla fall. Jag har varit på utbildning, första dagen av fyra och dag fyra av åtta på jobbet. Utbildarna gör ett grymt jobb och delar av det som vi gick igenom i hot och våldutbildningen i dag har jag fått lära mig på tidigare arbetsplatser, men det är alltid bra med upprepning och att repetition så det verkligen sitter.

Halsen var värre på morgonen och näsan den rann. Förhelvete, denna kroppen bör få sig en rejäl detox för denna kropp har nog aldrig varit så känslig och sjuk tidigare. Men hej , jag kämpar på och lever på. Halsen känns dock bättre.

En maskin med jeans är i gång. Jag fick köra i gång den igen då någon visst somnade och sov bort hela kvällen i går, rastade kamphundarna och sen la sig igen. På utbildningen ska man ha bekväma och oömma kläder? Tror ni inte på fan när jag står och fixar matlådan till morgondagen att jag lyckas få stekfet på både tröja och byxor .. Jag kom på ett nyttkönsord då jag inte har torktumlare och inte hittar andra mjukisbyxor. Ska jag ha jeans i morgon då? haha!

Resten av kvällen ska jag göra allt för att inte lägga mig i soffan och somna. Promenad med kamphundarna, dricka c-vitamin och plocka här hemma, fixa med tvätt och göra klart matlådan tills i morgon. Allt för att inte käka ute.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.