Livsstil

Nytt i garderoben, sista kvällen och en sliten kropp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wiiiiiie.. det har trillat in lite nytt till garderoben. Ett par nya skor och en tee och ja, behöver jag säga att det är snyggt med blommigt på plaggen? haha!  Skorna är lite tighta men dom töjer nog ut sig lite efter ett par gångers användning.

Jag är sinnesjukt trött och sliten i min kropp. Det värker som fan i lederna och jag vill helst av allt bara vara hemma och vila kroppen, men jag får helt enkelt försöka hålla ut, det är 3 dagar kvar att jobba och det ska jag väl stå ut med hoppas jag.

Sjömannen står just nu och lagar mat, det blir spagetti och köttfärsås till kvällens middag och så gör vi lite matlådor och en matlåda och traskar över till syrran med så hon får i sig någon mat. Resten av kvällen ska vi faktiskt inte göra något, bara mysa , jag , sjömannen och kamphundarna för i morgon ska vi båda upp svintidigt. Sjömannen ska till jobb i 14 dagar och jag börjar jobba kl 06. Det är fan en okristlig tid att börja jobba på.

Hur har er dag varit ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anki Viktorsson 17 maj, 2016 at 18:01

    Men hallå ni kom ju inte ner en enda dag till dala. Kommer ni inte ner förrän Ronny e hemma nästa gång? Fin tröja o skor. 😘 O kram hälsa Ronny .

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.