Livsstil

Stadsliv, bedrägeri och gräsänkling

När man tappar hoppet på mänskligheten.

Vilken start på denna vecka i går alltså. Jag var så trött när jag vaknade  , men vi klev upp och så började vi packa ihop kläder och började paketera alla palettblad som vi skulle ha med hos hem till lägenheten, växtbelysningen packades ned och annat smått och gått som vi har haft i stugan under sommaren, säsongen är inte över men eftersom det var tid för sjömannen att göra sig klar för jobb igen så började vi packa ner så smått och började ta med nödvändigheter hem till lägenheten, för att tvätta upp och så sjömannen kunde packa jobbväskan.

När vi kom hem till lägenheten i går kollade vi posten och då får sambon ett välkomst brev och tack för att han använder ett företag som avbetalning. Han kollar på mig och frågar om jag kan läsa det , för han vet inte riktigt vad det kan vara. Han kunde logga in på sidan Qliro och se vad det är som är handlat och det visar sig , efter samtal att någon har shoppat parfym i hans namn och personnummer. Paketet är levererat till Coop stadion och det sjukaste av allt, det är uthämtat av någon person. Mail-adressen stämde inte och det var inte sambons mobilnummer och numret kunde inte företaget som vi även kontaktade där det beställt i från lämnas ut, för det får man inte. Ett samtal till polisen och en anmälan är upprättad, sambons personnummer är spärrat och uppgivenheten är ett faktum. Förbannade jävla as alltså.

I dag ringde klockan 06 för att kliva upp och få på oss kläder, sambon fixar sig och så körde jag och kamphunden och lämnade honom vid tåget. Det är tid för honom att ge sig ut på de sju haven igen och jag är gräsänkling i 14 dagar, om det nu blir 14 dagar med tanke på covid-19 och skåne är rödmarkerat och det kan bli kortare period beroende på hur mycket det är att göra på jobb och allt sånt med restriktioner och allt vad det nu är.

Men nu, nu blir det latte och bara slappa här hemma med kamphunden, promenad i regnet med henne igen och sen börja göra sig klar och fixa med allt som behövs fixas inför jobbet, jag har fyra dagars jobb framför mig så jag är sysselsatt , vilket är bra eftersom jag hatar de första dagarna han är till sjöss.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.