Livsstil

Ledig dag, blommande kaktus och massa fix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Måndag och jag vaknar upp till en ledig dag. Vid 8 slog jag upp de melerade ögonen och sjömannen var redan uppe med telefonen i högsta hugg, ett samtal till sjukhuset väntades då han var dit senast han var hemma och bokade tid för sin psoriasis och talade om när han var hemma igen och när han skulle åka. Tror ni inte på fan att han ändå får en tid när han är ute på till sjöss igen? Så ja , dom fick höra ett par väl valda ord haha! Inte bara hans krigare som stod givakt tidigt på morgonen  .. Vi får hoppas att krigarn är redo ikväll, för jag sak fan ligga haha.

Jag såg nu på morgonen att vår ena kaktus blommar. Vafan, mina gröna fingrar visar sig minsann. Sist jag gav mig på kaktusar så dog ju alla, men ännu lever alla 11 och detta är andra som blommar. Så fint.  Nu dricks morgonlatten, musiken strömmar ut min dator och bakom mig sitter sjömannen och skriver. I dag blir det nog en promenad, vi måste köpa hundbajspåsar, hundmat och toalettpapper, blir lite obehagligt att duscha gumpen varje gång man har skitit. Vi ska eventuellt träffa ett par vänner, kanske hämta hem syrran från sjukhuset om hennes infektionsvärden kan behaga återgå till normala värden och ikväll kommer ett par vänner hem till oss. Ja och som vanligt, så är dagen planerad för fullt.

Nu kolla youtube klipp, läsa bloggar, dricka kaffe och starta en maskin med tvätt. Wifey´n i mig börjar vakna till liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lilith - Livet efter Borderline 16 maj, 2016 at 09:20

    Du är i gott sällskap, jag lyckas också ta död på alla växter.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.