Livsstil

Onsdag, ändrade planer och packning

6 dagar kvar.

Klockan är strax efter 11 och jag vaknade vi 10 tiden i dag så fruktansvärt trött i kroppen. I natt har hostan varit värre än någonsin och när jag väl somnade strax efter midnatt någon gång så har jag vaknat ett par gånger i timmen av hostan och där vid  03 gick jag upp och drack vatten och satt i köket en stund och filosoferade på livet och funderade på om det var värt att lägga sig och försöka sova igen eller hålla mig uppe pga hostan, men jag valde att lägga mig och kunde somna om med hosta från helvete.

Idag var tanken att jag skulle åka med Sheima till Vellingeblomman då hon ville ha sällskap där, men jag har fått avboka det pga bristande sömn och att jag är så trött i kroppen av hostan så jag vill bara vara hemma med kamphunden, vila och fortsätta packa lite grann.  Tavlorna ska ner från väggarna och jag har funderat lite på om jag ska börja plocka ner gardinerna så det är nere.

Har kört i gång en maskin med tvätt oxå för nu börjar boxershortsen sina i lådan och det är ju något man behöver ha nya varje dag , så jag har inget val än att tvätta.  Så nu, dricka dagens första kopp kaffe och sen ge mig iväg ut på en lite promenad och köpa snus och få lite frisk luft.  Nu är det bara 6 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och 8 dagar kvar tills vi får nycklarna till nya lyan. Yeah!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.