Livsstil

Snöhelvete, lyxmiddag och ett hem i kaos

En gräsänklings lyxmiddag.

Hur kul tror ni det var att vakna upp asatidigt i morse efter ett par timmars sömn, alldeles för lite sömn pga hostan, och så ligger det nytt vitt slask ute och det snöade som fan?!  Folk är fan inte kloka och varken rädda om sig själva och tydligen inte rädd om denna stjärtis heller , för helvete vad dom körde på motorvägen. Själv vrålade jag könsord till de jävla idioterna som körde om och  puttrade på runt 70-75 på en 110 väg. Men jag överlevde och kom fram hel till jobbet i god tid.

Och i dag blev det lite extra långt pass, jag ställde upp och stannade så jag och en kollega kom inte från jobb först vid 17.30 och hon fick skjuts till Malmö så hon slapp stå och vänta på bussen och tåget som gick betydligt senare så det var härligt med sällskap i bilen till Malmö med.

Det är en fantastisk känsla att kliva ur bilen när man parkerat bilen i garaget och när man väl kommer upp i lägenheten försvann den där jag är hemma känslan snabbt och ordet dra åt helvete kommer fort ur munnen och gärna på repeat. Jag hatar detta flyttkaos och ni ser ju hur det ser ut i vardagsrummet. Jag har inget ställe att sitta på, för bordet är nedmonterat då det hämtas på lördag och bordet i köket är för tillfället belamrat med saker och jag orkar inte fixa med det nu, så ja  .. jag lyxar till det som ni oxå ser här ovan med asabilliga nudlar till middag .. Bögen lyxar till det och har svurit lite över att jag inte letade upp lyxnudlarna i stället för detta, jag som inte ens tycker om dessa färdiga nudelrätter .. egentligen! Men hej .. det är torsdag och jag blev minsann mätt även i dag!

Så ja .. nu har jag mat i morgon på jobbet, jag lagade inte tillräckligt så det skulle bli middag både i dag och i morgon och så funderar jag på, vad blir det för mat i morgon och var ska jag sitta? Snart är ju soffan oxå borta, för den hämtas i helgen så efter det .. ja då får jag väl lyxa till det med antingen middag i sängen eller sitta på en filt på golvet framför soffbordet. Kan det bli mer glamouröst och ångestframkallande än detta? haha!

Nu skål i en nocco och så lite youtube och mys med kamphunden. Livet. Livet är en fest och bjuder på det mesta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.