Livsstil

Onsdag, nattjobb och the day

dsc_3144

Onsdag morgon och kamphundarna ville inte låta mig få sovmorgon i dag heller. Eller jo lite längre fick jag sova, men varför kan dom inte börjar krafsa och bråka på sjömannen i stället för att bråka på mig på morgonen? Jag behöver faktiskt få sova lite på morgonen även jag. Men det var ju bara att kliva upp och ge de små pälsbarnen mat och få ut dom och jag älskar att det är så behaglig och mild temperatur ute att jag faktiskt kan använda min nyaste jacka hela tiden. Love it.

I dag måste jag försöka sova, jag går på mina nätters jobb. Men sover jag inte mitt på dagen så ska jag faktiskt ge mig iväg på jobbet och medverka på dagens möte. Vi får helt enkelt se i fall jag är vaken. I dag ska jag även följa med syrran till Ornament då hon ska göra en ny piercing och vill ha med mig då jag känner dom och vet vart stället är. Sen ska jag även göra en annan sak som är lite hemligt, men jag berättar kanske senare i dag? haha! Ska höra med syrran när vi ska promenera iväg till studion och går vi lite tidigare ska jag tvinga henne ta outfit bilder på mig, det var fan länge sen de kom upp i bloggen så det är på tiden.

I går gick folk bananas på min instagram. Jag är en ordbajsare och frispråkig till tusen och ja, det kommer en och annan groda ur min flabb. Men jag förstår inte varför i helvete mammamaffian ska ge sig på mig, dra på sig offerkoftan och dela ut det är okunskap, du skuldbelägger mitt barn med diabetes ..Heeeey, nu tycker jag du ska fånga in hästarna som uppenbart rymde från inhängande där uppe i skallen, nu gick du verkligen för långt och jag kunde inte göra något på min telefon för notisar om meddelande och kommentarer på instagram gjorde att jag blockerade människor som gav personliga påhopp om mig som person och jag valde att ta bort bilden.  Detta med att vara en offentliga person är inte alltid en dans på rosor, jag blev så förbannad på hur vuxna människor med barn kan bete sig och tävlingen kom inte upp i går, jag kände inte för att lägga upp den. Men i dag ska jag försöka få upp den och ja, jag vet ju minst 10 personer som inte alls kommer ha en chans att vinna ..

Jaja, nog om det, för oavsett hur du vänder på dig så har du gumpalallan bak och kränker var och varannan människa av det du lägger upp. Gillar du det inte, men scrolla då vidare i stället. Men nu lämnar vi det, håller god ton och ja, jag kommer fortsätta ordbajsa och vara Totten, homoerotisk utan att komma till skott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 23 november, 2016 at 17:06

  Men från den positiva sidan… Du skriver ju för att du vill beröra. Och det visar ju upprörda inlägg att du har gjort. Med råge.

  • Reply tommytott 23 november, 2016 at 17:49

   Du är fan klok som en bok:)

   Klart jag vill beröra men inte så pass så att folk blir upprörd och ger mig skulden för att deras barn fått diabetes , det är tyvärr inget jag kan stå för eller tänker ta !

   Tack för din övrigt uppriktiga kommentar , i like IT och troligen dig med haha ! 😂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.