Livsstil

Ingen sovmorgon, han fes mig i ansiktet och sista lediga dagen

dsc_3135

I går kröp vi till sängs tidigt. Sjömannen sa, vi lägger oss tidigt och myser då jag ska kliva upp tidigt i morgon och ta ut kamphundarna så du får lite sovmorgon. Min sista lediga dag blir jag väckt av en kelsjuk och extremt fisig kamphund vid namn Gizmo. Vad har jag gjort för ont? Kan jag få säga upp mig som pappa till dessa pälsbarn i ett par dagar?  Jag vägrade kliva upp klockan 06, men efter att Gizmo traskat rundor, blivit klappat, släppt små illa luktande fisar och när har fes mig i ansiktet så fick jag nog, klev upp, gav dom mat och gick ut med dom .. Jävla äckelhund!

Så jag blev snuvad på min sovmorgon, har tänt ljus och gjort mig en stor latte. Jag vet inte om det är en finne eller börjar till ett munsår jag har på överläppen men det gör ont som satan. Jag ska höra med syrran om hon har salva för munsår hemma så slipper jag dra på apoteket och köpa. Skit trist att lägga pengar på sånna salvor ju haha!

I dag är min sista lediga dag, sista lediga dagen med sjömannen eftersom jag går på mina nätter i morgon och sjömannen drar på jobb på fredag morgon innan jag har hunnit hem, så jag får passa på att mysa lite extra med honom i dag!  Föresten, i dag ska ni hålla extra kolla på Tommytott både på Facebook och instagram, för där kommer det nämligen upp en tävling och självklart kommer jag skriva om det här i bloggen oxå för att påminna er lite extra om ni inte har Facebook och instagram .. Men då är det på tiden ni skaffar de båda! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.