Livsstil

Pingst , jobb och beroende

image

Vi började morgonen med att kliva upp tidigt för att rasta kamphundarna och Chanel skadar tassen på den där jävla rampen för rullstolar. Så jag fick springa upp och tvätta rent, men det var inget allvarligt. Sen körde vi till Bunkeflo för lite ärenden och sen hem och på med träningskläderna och ta morgonpromenad runt pildammsparken. Det blev 2 varv runt innan vi gick in på sjukhusområdet och väntade på att klockan skulle bli 11 så besökstiden började.

Syrran ligger inlagd då hon opererade bort blindtarmen som spruckit och dött. . Skit äckligt att den bara dog sådär  och trist att hon ska må skit och som det verkar får hon spendera hela helgen i en sjukhussäng med en översocial rumskamrat som tydligen blev hög på en snus och det var fantastiskt enligt henne haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hem och fixa och snygga till sig , iväg och handla och jag har fått ett beroende, Bcaa / aminosyror är min stora last och jag dricker en del av den varan. Gott och bra för kroppen, men jag kan konstatera att bankkontot inte blir lika lycklig som jag av min konsumention. Jag får nog köpa mig ett flak när dom har erbjudande. Annars så känns det så jävla gött att träningen fortsätter, promenader och så måste jag försöka klämma in gymmet någon gång i veckan oxå, men det är ju så jävla skönt att träna utomhus när det är fantastiskt väder och det bästa av allt är att träningen inte längre känns som något tungt och jobbigt utan det är något som jag ser fram emot. Ni anar inte vad träningen gör för min kropp och hur den faktiskt minskar på min värk i lederna. Visst fan gör det ont, men inte lika ont som det annars gör när jag är lat, ligger på soffan och moffar i godis/chipsskålen.

Pingstafton , solen skiner och vet ni? Det blir ingen alkoholkonsumention denna helgen då jag jobbar hela helgen 15-23.30 så därav att det uppdateras dåligt. Men jag kan med handen på hjärtat säga att jag mer än gärna hade varit ledig, skedat med sambon och hällt upp ett glas iskallt rosé med isbitar och suttit på balkongen och småfisit tillsammans med sjömannen .. Men åh, jag kan ju halka i trappen nu när kamphundarna ska ut? 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.