Livsstil

Helg, nya boxershorts och hunken i köket

Nya boxershorts.

Helgens jobb är avklarat och nu har jag en dags ledighet med kamphunden och sjömannen vilket jag ser fram emot så fruktansvärt mycket. Jag är rätt sliten efter denna helgen på jobb så en dags ledighet är mer än välkommet.  I dag när jag slutade så hämtade sjömannen mig och vi drog en runda på Mobilia där halva Malmö oxå var.

Det blev en runda inne på H&M. Sjömannen har fått dille på boxer shorts som sitter löst och han tyckte minsann att jag skulle ha mig ett par med, för jag skulle älska dom haha. Tack darling, och när man handlar på H&M får man en ros. En fin gest, men dessvärre är rosorna mer död än levande , vilket jag förstår med tanke på dagens regn, blåst och lindriga storm som är ute.

Vi har hoppat i mjukisbyxorna, hunken har börjar med kvällens middag som blir korvstråganoff och ris. Jag har tänt massa ljus och sitter nu här och uppdaterar lite och funderar på det här med nisch i bloggen. Vad jag vill nischa in mig på mer, för fotografering är ju inte något jag arbetar aktivt med som tidigare, vilket jag ibland kan sakna. Kanske mer mode och inredning?
Fotografering är ju något jag brinner för och känner att jag faktiskt är duktig på, men med ett objektiv som lever sitt egna liv och kvalitén inte är den jag önskar så minskar intresset lite. Så jag måste faktiskt investera i ett nytt objektiv.

Så i morgon måndag är det en ny vecka och ingen sovmorgon här inte, vi har nämligen tid hos optikern både jag och sjömannen för att kolla synen och fixa ny brillor, så vi ser ännu bättre ut, både för oss själva och för andra.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.