Livsstil

True colours , gräsänkling och fotografering

I går kväll hade vi middagsgäster, jag och sjömannen skålade i HBTQ-bubblet True colours och det smakade riktigt gott, vi åt fläskestek, snackade gamla minnen och skrattade massor. Vid 21.30 begav sig gästerna, vi rastade kamphundarna och sen plockade jag i ordning lite i köket så det inte såg ut som tredje världskriget i dag på morgonen.

Söndag morgon. Sjömannen har rastat kamphundarna och börjat småpacka lite. Klockan 11 ska han ta tåget till Göteborg och kl 16 går båten över till Danmark som tar han vidare mot Fjord Cat. Jobbet kallar för honom i 14 dagar igen.  Så när jag lämnat honom så ska jag damma av kameran ordentligt, packa stativ och ge mig iväg till Arlöv för fotografering. I dag är det inte jag som är modell, utan jag har blivit bokad som fotograf för att fotografera ett hus utvändigt, några rum och en hel personalstyrka. Herregud, hur ska detta gå? Förhoppningsvis kickar kunskaperna i gång och att mitt enda objektiv, 50mm ska fungera och samarbeta haha.  Jag får helt enkelt ta massor med foton och ikväll kommer jag sitta bänkad framför datorn med redigeringsjobb för jag vill att dom ska ha fotona redan i början på veckan.

Det var denna lediga helgen och söndagen är helt planerad. Fullt med jobb och så ska man hinna ladda upp för kommande jobbvecka inom regionen, de sociala medierna. I can do this!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.