Livsstil, Stuglivet

Den där fantastiska känslan

Hon älskar verkligen stuglivet.

Tisdag och  ännu en dag av veckan är avklarad och den har gått i en jävla fart. Dag 2 tillsammans med Andreas och Stina där vi utbildade nyanställda och vi har 2 dagar kvar. Utbildningsdagar med dessa 2 galningar är något jag uppskattar mycket och det ger mig så mycket energi och nivån är så låg mellan oss ibland att vi inte klarar av oss själva och vi älskar det. I dag kollade Stina på mig, sprutade ner mina ljusa byxor med handsprit mellanbenen och skrattade. Andreas vrålade, men har du kissat på dig och i slutet av dagen skrämmer han skiter ur mig <— ni kan se mitt prinsessvrål på min instastory @tommytott

Efter jobbet så hämtade jag kamphunden för att köra ut till stugan , kolla till blommorna och även kolla till lite nyplanterade sticklingar och även passa på att njuta av solen i solstolen en stund och när jag sitter där i solstolen så ser jag detta ovan, som jag snabbt fick ta med mobilen och dela med mig här till er. Ni vet ju att jag lägger ner en hel del tid på fotografering och vill ha bra kvalitet , men bland får dagarna bli så här att det får bli halvkassa mobilbilder för att det ska bli något inlägg.

Mitt hjärta smälte lite och samtidigt smärtade det enormt. Kamphunden älskar verkligen livet i stugan lika mycket som vi älskar det och ja, det tar emot att titta på henne, ta transportväskan och fråga om vi ska köra hem till lägenheten. Hon tvekade lite först, men hon älskar att åka bil så hon kommer springandes i världens fart. Jag önskar jag kunde få till det bättre med allt runtomkring gällande kamphunden när sjömannen inte är hemma så att vi kunde spendera alla dagar i stugan, även när sjömannen är i väg.

Men nu är vi hemma i lägenheten igen, jag har fixat käk till det lilla livet, jag har duschat och nu blir det läsa igenom morgondagens avsnitt och slappa innan det är tid för att sova.

Hur känner ni läsare med mobilbilder här i bloggen?  Är det okej eller är det jag som ställer för höga krav på mig själv gällande bilderna? Kan det vara skönt med såna här ögonblicksbilder eller när jag inte har möjlighet att använda systemkameran?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise Henriksson 24 juni, 2020 at 07:58

  För min del så får du använda Precis vad du vill, de du lägger är upp är jätte fint 😘

  • Reply tommytott 28 juni, 2020 at 21:51

   Tack så mycket, det värmer! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.