Livsstil

När dagarna inte räcker till

När dagarna inte räcker till.

Hej å hå, här springer tiden bara iväg och jag känner att jag har inte riktigt tid att och senast var jag ju i stugan och uppdaterad att jag hade klippt gräs och vattnat. Dagen efter går dom ut med informationen att det är bevattningsförbud och man får bara vattna blommorna som är planterade i krukor, så nu är det slut på vattna övriga rabatter och gräsmatta för ett tag. Vi får hoppas att det kommer lite regn på nätterna så att vattennivån stiger och vi kan få vattna igen.

Annars så har det varit full upp med utbildning och min lediga dag i går fredag blev indragen och jag fick hoppa in och jobba mitt pass och den planerade lediga dagen blev inte alls ledig, så i dag har jag kört dag 6 av 7 och just nu är det intensivt med jobb och därmed kanske bloggen hamnar lite i skymundan. Men jag ska göra mitt bästa för att få upp inlägg. Jag hade ju en vision i veckan att få upp minst ett inägg om dagen, men det sket sig ju .. brutalt haha. Ibland blir det helt enkelt inte som planerat. Dagarna räcker helt enkelt inte till allt .. som jag egentligen vill göra!

Kamphunden har haft sämre dagar och jag har varit så jävla orolig. En gammal hund på 13 år som vägrar äta och kräks som fan gör ju att många tankar snurrar i huvudet. Denna värme har tagit hårt på våran älskade kamphund och nu mår hon äntligen bättre, hon har ätit och jag har inte behövt tvinga henne dricka i dag, utan ikväll har hon druckit superbra själv.  Vi har varit en snabb runda till stugan , kollat till blommorna både ute och inne och hämtat hem lite saker som behövs. Det suger verkligen att inte kunna vara där ute hela tiden, men det fungerar inte riktigt när sjömannen är på jobb.

Nu , blir det promenad med kamphunden och sen lägga mig och se tv innan jag ska sova, klockan ringer 05 i morgon och det vankas jobb igen. Lite sugit att det är sista passet för min älskade tvilling, sen lämnar hon mig och går på semester. Hur fan man nu har mage att kunna lämna en bup prinsessa åt sitt öde. Åhh. Ångest haha!  Men nu promenad , tv och sömn och ladda upp för dag 7 av 7 på jobb. Heja mig ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.