Dagens outfit

Outfit in Copenhagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så är vi hemma efter en runda till Köpenhamn och sjömannen har fått en OK stämpel på en av ballarna och är nu klar att segla i 2 år till .. Skönt för honom!  Jag fullkomligt älskar Köpenhamn och jag får ett sånt fult mentalt stört leende på läpparna när vi kommer över dit, varje gång och jag bara önskar att någon kunde erbjuda oss en lya i centrala köpenhamn. Jag flyttar pronto !

Självklart började det regna och jag hade planerat att ta snygga outfitbilder och testa kameran i detta läget oxå, men när vi körde mot Malmö så slutade det så vi svängde av och stannade nere vid Kristiansbrygge och tog ett par foton. Både på mig och sjömannen och vet ni, jag har börjat få tillbaka den där härliga och underbara känslan för att fotografera igen. Det var fan länge sen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väl hemma var vaktis i trappen och har lämnat skyddet till duschen som vi ska ha på golvet så det inte blir vatten över hela badrummet och att han hade lämnat kontrakt och nyckel till garaget. Vi hängde på och han visade platsen vi ska ha, en av de större platserna och det är så skönt, nu kan jag variera mellan 2 bilar och nu behöver vi bara leta plats till en av bilarna på gatan!

Resten av kvällen får vi se vad vi hittar på, vi ska på affären och göra något som jag verkligen avskyr och det är att panta. Men säcken är full och tar plats så det ska bort och något gott ska vi väl hitta när vi ändå är där för att stoppa i huvudet. Mys blir det ikväll eftersom sjömannen har sin sista kväll hemma …

Jag ska nog viska i sjömannens öra  : Bend over, here comes the pågatåg! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Annelie 23 februari, 2016 at 20:51

  Varför hyr ni inte två parkeringsplatser, så slipper ni jaga någon plats..??

  Kram Annelie i Trelleborg

  • Reply tommytott 25 februari, 2016 at 16:27

   Det är Malmö, det fanns bara ett ledigt i det garaget vi tog så därav att vi får vänta med garage till båda bilarna!

   Trevlig helg!

 • Reply Mirre 23 februari, 2016 at 21:38

  Fina bilder på dig och roligt att fotointresset kommit tillbaka, synd att det regnade. Sådär känner jag för västkusten, vill flytta dig, =D

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.