Livsstil

Tidig morgon, gräsänkling och kamphundarna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

04.45 ringde klockan i dag, men som vanligt är det är onormalt tidig morgon att kliva upp på och jag bör egentligen lära mig, jag är fan vuxen, men jag somnar om och sjömannen fick väcka mig och sa – Vi kör om 10 minuter gubben! Helvete, upp och få på mig ett par kläder och ner till bilen och 05.30 ska man för första gången köra ut från garaget?! Jag svor och tog mig knappt upp för garageuppfarten ?! Hur i helvete kan man bygga en garage ned/uppfart sådär?! Förlåt kopplingen, nästan gång tar jag sats och hoppas att det inte är någon som går förbi där man kör ner och upp med bilen till garaget, för jag kör på er! Sjömannen är snart framme på jobb och jag är gräsänkling i 14 dagar .. 14 långa dagar!

Jag lämnade sjömannen, tårarna kom och jag körde hem till kamphundarna, rastade och utfodrade dom och sen tog jag med mig dom till sängen igen och somnade om till kl 10. Dom är nu rastade igen och jag har tydligen lagt mig bokningsbar på sjukhuset och fått ett inbokat pass där ikväll, så det var ju bara att kliva upp och göra sig klar och redo för ett kvällspass på sjukhuset!  Men det var sinnesjukt skönt att lägga sig igen!

Kamphundarna är fasiken bäst när det gäller de dagarna sjömannen åker på jobb , för dom försöker verkligen trösta mig .. Men ibland är dom lite väl jobbiga, för dom vägrar lämna mig själv någonstans.. När jag gick på dass satt där 3 stycken utanför och inte fan var dom tysta, Gizmo skällde, Chanel grät högt och Prada lät som hon satt fastklämd någonstans. Försök skita med 3 ledsna mongohundar ?! Jag släppte in dom och så fick jag publik och alla satt och stirrade på mig ..  Låt pappa bajsa i fred, när kommer den boken?!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Margareta 24 februari, 2016 at 10:42

  Haha, var glad att de inte vill sitta i knäet på dig på toa som vår lille skrutt!

  • Reply tommytott 25 februari, 2016 at 16:27

   Hade dom fått bestämma hade dom minsann suttit i knät alla 3 ! 😉

 • Reply Sanna 24 februari, 2016 at 13:12

  Super snygg outfit 😊

  • Reply tommytott 25 februari, 2016 at 16:26

   Tack så mycket!

 • Reply Annika 25 februari, 2016 at 02:57

  Haha…. fick fick dagens första skratt….låt pappa bajsa ifred 🙂 Du och Meekatt borde skriva en bok ihop 🙂 /Kram Annika

  • Reply tommytott 25 februari, 2016 at 16:26

   haha .. ja det kanske vore en ide 😉
   KRAM

 • Reply Monica 25 februari, 2016 at 18:28

  Den boken får du skriva, jag köper en direkt.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.