Livsstil

Sovmorgon, sjöfartsläkaren och sista dagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon mina små jungfrubröst!  I dag gav sjömannen mig sovmorgon och jag har just fått upp ögonen och tagit mig ur sängen och gjort varsin latte till mig och sjömannen! Vi låg vaken till efter midnatt i går för att min favorit serie har börjat igen, säsong 3 av kvinnofängelset Wentworth, fantastisk serie!
Nu sitter sjömannen och och pratar med vaktmästaren om ett skydd i duschen då vi får tvättmaskin på torsdag eftermiddag och att när vi duschar får vi vatten i hela badrummet samt att vi försöker ansöka om parkeringsplats – men sidan vill verkligen inte tillåta det!

Nu ska jag snart snygga till mig och göra mig klar. Vi ska in och köra över till Köpenhamn då sjömannen har tid hos sjöfartsläkaren för att förnya sitt sjöfartskort så att han får arbeta till sjöss! Jag hänger med över för att jag älskar Köpenhamn och trots att vi bara åker över för det så får jag insupa lite av den fantastiska miljön som är i Köpenhamn.

Och i dag är det sista dagen sjömannen är hemma. Ikväll ska det tvättas och sjömannen ska börja packa då vi ska kliva upp svintidigt i morgonbitti för att sjömannens ska ta tåget och bege sig för 14 dagar till sjöss. Jag hatar det, men även sjömannen måste arbeta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.