Livsstil

Hallefuckinglullejah

Its a hallefuckinglullejah moment!

Äntligen, äntligen säger jag bara. Efter 3 långa veckor så får jag äntligen hem min älskade sjöman från de sju haven. Ni anar inte hur mycket jag har saknat, längtat och trånat efter sjörövarfabbe! Denna dagen studsade jag upp från sängen och hoppades att dagen skulle springa iväg, men jag har kollat på klockan var 15:e minut och varit nära på att dö flera gånger om av tristess och att klockan bara står stilla. Men nu är tiden här, kl 18:37 står jag och kamphunden och stampar på centralen som barn på julafton.

Så ja, det ekar lite tomt här inne men jag lever och har hälsan i behåll även fast jag haft nära döden upplevelser gånger flera av saknad och längtan. Jag jobbar torsdag och fredag morgon och sen är jag ledig lördag och söndag och sen på det med jobb igen. Sjömannen är bara hemma en vecka denna gången som det ser ut , så varje ledig kväll och dag kommer jag vilja ta tillvara på varje sekund jag kan få med honom.

Så jag hoppas ni förstår varför det kanske kommer eka lite här inne, men jag gör mitt bästa för att få upp lite inlägg ändå. Dessutom har jag lite samarbeten som ska skrivas, fotograferas och publiceras och ja, en liten uppdatering blir det nog varje dag, men för det mesta så kommer jag njuta av kärleken och ömheten från min älskade sjörövare!

 

Ps. Glöm inte att var med i tävlingen på min instagram ( Tommytott ) och facebooksida ( Tommytott ) där ni kan vinna en rabattkod på 400kr hos matsmart.se 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.