Livsstil

Passionate about coffee

Passionate about Coffee.

Vilket fantastiskt väder det har varit i dag och jag är glad att jag hänge med syrran på en promenad till triangeln. Hon kollade på en jacka och jag passade på att handla hem mer hostmedicin och ser om det kan hjälpa mig. Vi traskade sedan vidare hela gågatan igenom stan, njöt av solen och hamnade på en kaffe på Espresso House på lillatorg där jag äntligen tog modet till mig att testa en Vanilla matcha latte och höll på kräkas. Hur fan kan man säga att något som smakar fisk är gott?  Så jag köpte en take a way latte och tog med mig på resten av våran promenad igenom staden, kungsparken, slottsparken och sen hem.

Solen den skiner, folk är glada och det droppar från taket. Folk sitter på bänkar i parken , pratar och är glada. Det är fantastiskt att se och vinterjackan var nästan för varm i dag då stundtals var jag tvungen att öppna upp den för att jag svettades som fan. Så i skrivandes stund har jag öppnat upp balkongdörren, Conor Manyard strömmar ut datorns högtalare, man hör hur det troppar från taket av snön som smälter och jag sitter med mitt mentalt störda leende och har snart kramp i ansiktet av leendet. Man får passa på att njuta av det fina vädret, i morgon ska det tydligen snöa igen haha!

Resten av eftermiddagen blir lugn, jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska hänga med till Lomma eller inte. Syrran ska dit med en vän till en djuraffär. Jag har inget planerat så kanske hänger med och tittar, annars ligger jag nog i soffan med kamphunden eller tar ut henne på en långpromenad.

Föresten, när vi gick i Slottsparken möter vi en kvinna med barnvagn med världens leende och hälsar. Syrran frågade om jag visste vem det var och jag har inte en susning om vem kvinnan var. Men tydligen , enligt syrran så sken hon upp likt solen själv när hon såg mig. Är det någon här i från som hälsade glatt på mig i Slottsparken här i Malmö ? haha

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.