Livsstil

Rekord, sol och det bästa på bordet

Det bästa man har sätter man på bordet.

Chanel kröp ihop och såg allmänt rädd ut när jag ställde henne på bordet, för hon vet att hon egentligen inte får vara där, så jag var lite elak och bröt på reglerna bara för bildens skull, men å andra sidan är det sant – det bästa man har sätter man på bordet, med morgonens första kaffe.

Jag slog rekord i går. Jag bestämde mig att inte lägga mig i sängen innan kl 20 och 20:04 låg ja i sängen så jag höll det jag lovade mig själv och klarade mig alltså 4:a minuter. Jag förstår inte varför jag inte vill sitta uppe på kvällarna utan gör mig klar tidigt och lägger mig i sängen så jävla tidigt. Jag måste ha något tvång att jag måste försöka få in ex antal timmars sömn, vilket jag aldrig får ändå. Sovmorgonen fick jag inte heller för jag vaknade först vid 5, sa fula ord och somnade om till kl 7 och därefter kunde jag inte somna om.

En solig tisdag och jag har legat och hostat som fan i sängen, jag har så ont i halsen när jag sväljer och när jag hostar ska vi inte prata om. Det rosslar och slemmar och jag funderar på om jag kanske skulle lyssna på alla andra och uppsöka en läkare, men det är ju bara den förbannade jävla hemska sviterna efter influensan  .. Men ger det inte med sig om ett par dagar så lovar jag att jag ska kontakta en läkare.   Jag har även hunnit ringa och fixa garageplatser till oss vid nya lägenheten, vi fick ett par nummer för att kolla på men jag känner att jag orkar inte , utan i samråd med sjömannen valde jag 2 platser och så får vi leva med att dom är skit eller helt perfekta.

I dag är jag ledig och solen skiner. Temperaturen var härlig nu när jag var ute med kamphunden på morgonrundan. Så nu när syrran skickade sms om jag ville göra henne sällskap till stan för att kolla på en jacka tänker jag att det kan vara bra med en härlig promenad, frisk luft i lungorna och kanske få till lite härliga outfitbilder i solen. Perfekt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 6 mars, 2018 at 10:26

  Ja visst är det härligt idag. Men det är tyvärr en försmak av våren för imorgon blir det skitväder igen.
  jag som trodde vi skulle gå mot våren nu och inte få ett bakslag.

  ha en underbar dag i solen.

  • Reply tommytott 6 mars, 2018 at 13:23

   Dagen är helt fantastiskt. Så skönt ute, riktigt vårväder!
   Jag hoppas det håller i sig och att de inte kommer ny snö i morgon. Vill inte ha denna skiten längre, vill ha våren.

   Ha en fin dag du med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.