Camping livet, Ett hälsosammare jag

Powerwalk och en lugn lördag

11222244_10152798650211991_7472878857884578378_n

 

En lugn och skön lördag! Det man inte har i huvudet får man i benen. Tror ni jag kom i håg att handla lite mat till mig själv när jag var i väg och handlade till hundarna? Nope, så jag fick ge mig iväg igen och när jag kom fram till citygross kommer jag på att jag har ju fan inte plånboken med mig så det var ju bara vända och hämta den ..

I dag har varit en lugn och skön dag. Jag har plockat i ordning i husvagnen, disken orkade jag inte och så har jag redigerat och åter redigerat bröllopsfotografier. Såå fantastiskt vackra och så bra dom blir. Mycket stolt fotograf. Och nu har jag inte jätte mycket kvar att redigera av dom så dom bör vara klara för att skickas till kund nu i veckan.

Ikväll blev det en 40 minuters promenad/jobb runda, måste fan vara hård mot mig själv och se till att komma i gång med träning ordentligt. Bilden ovan är från den rundan, jag satte mig i slutet av träningen på en stor sten och såg ut över havet, svanarna och båtarna som kom. Livskvalitet, det var bara sjömannen som saknades. Och nu håller jag faktiskt lördag, tänkte redigera lite till men jag orkar inte sitta och pilla mera så jag njuter i stället av en spritser och lyssnar på regnet som pladdrar mot förtältstaket.

För er som frågar vart mina aktivitets och magnetarmband jag har på mig kommer ifrån så kommer dom från goodbalanceVill ni köpa så har dom kampanj, köp 3 betala för 2 och säg till mig innan så får du en kod av mig så får du 10% på köpet!

Trevlig lördag vänner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.