Dagens outfit

Photoshoot, älskar ljuset och rabattkod Daniel Wellington

Inlägget är i samarbete med Danielwellington , Jerone och Sonnybono

I dag är det fantastiskt ljus så jag plockade fram kläder och fick på mig dom och gjorde mig klar för att ta med mig sjömannen ner till bryggan här på campingen för att köra en photoshoot och för att fixa snygga foton på samarbeten jag har. Fotona blev över förväntan och jag sa till sjömannen att det var länge sen vi körde en så snabb photoshoot och jag är glad att jag lärt sjömannen lite om fotografering så han kan ställa upp för mig, bloggen och mina samarbeten.

Koftan är från Jerone.se och är fantastiskt skön och snygg. Jeansen är från sonnybono och även dom är grym kvalitet. Dessa jeans har jag haft i över 1 år och de håller fortfarande samma kvalitet som när jag fick hem dem.  Klockan är från Danielwellington, galet snygga klockor!  Dessutom har jag en personlig rabattkod hos Danielwellington.com som ger dig 15% på ditt köp fram till den 15 Maj, uppge Tommytott i kassan när du betalar – självklart skickar dom world wide.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.