Ett hälsosammare jag

Ny vecka, fullt med jobb och resultat

Godmorgon måndag. En ny fullspäckad vecka väntar, veckan är fyllt med jobb 6 av 7 dagar igen och jag funderar på hur jag ska lyckas få in träningen denna veckan. Promenader under eftermiddagarna är ju bäst och då jag inte fick in något pass på gymmet förra veckan ska jag försöka få in i alla fall ett pass där denna veckan, trots jobbet. Kan andra få in sin träning så ska fan jag oxå lyckas utan att skylla på att tiden inte finns.

I dag börjar jag dagen med havregrynsgröt, en skopa protein på och en nocco bcaa. Vi har bara kaffekapslar med chokladsmak och koffeinfri och jag orkar inte köra i gång kaffebryggaren som dessutom måste rengöras då den inte blivit använd på länge, så det får helt enkelt bli en nocco – vilket i sig inte är fy skam. Vet du föresten om något gott laktos och gärna glutenfritt protein?

Förra veckan i tisdags mätte jag omfånget runt min mage och var absolut inte nöjd över vad det visade och veckans träning och kost har givit resultat kring magen och visade därmed -3cm runt magen. Lyckan är total, nu ska jag börja hålla detta med kosten och träningen och förhoppningsvis ta mig iväg till gymmet och stärka kroppen ännu mer.  Jag har kommit till punkten där lederna ännu en gång, som förra gången då jag gav upp, börjar göra motstånd och värka mer och mer, men jag vet att det är övergående jag ska bara lyckas hålla träningen och inte ge upp. I need this!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.