Livsstil

Pimp my car, snoop i fönstret och hemma gjord mormorshosta

Oh denna sömn behövde jag. De 4:a tidigare mornarna har jag sagt till sjömannen att väcka mig vid 14-15 tiden men jag har fan vaknat mellan 12-13 tiden, men i dag har jag sovit fram till 14.30 då sjömannen kommer in och vrålar helt kladdig om händerna och svär över att degen kommer bli förstörd och att han måste springa och köpa mer glutenfritt mjöl. Jag fundera på vad fan han höll på med och klev upp och inser att han bakar bullar med mormorshosta <– vaniljsås så jag får knåda degen tills han kommer hem igen!

image

Hemmagjord vaniljsås is the shit. 

I dag har jag pimpat Tommytott bilen. Jag hatar egentligen dessa wunder-baums men jag har länge letat efter en penis. Så i går när jag körde mot jobb släppte jag av sjömannen vid triangeln då han skulle uträtta ärende och helt plötsligt ringer han och säger att man kan köpa snoppar som hänger i bilen på Tabuu. Han hade alltså gått in på Malmös sexbutik och frågat om dom hade snoppar man hänger i fönstret och köpte en till mig med doften av vanilj. Min sjöman är fan bäst!

image

Jag döper den till Ronzaan.  Han är alltid så glad så nu har jag han alltid med mig och kan visa upp han för hela världen! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Meekatt 4 september, 2015 at 16:38

  Hahahaa, ska kalla min också för Ronzaan! Freddy är inte alls lika glad!

  • Reply tommytott 5 september, 2015 at 01:17

   Hahhahaha … <3

 • Reply MaillotOM 6 september, 2016 at 14:09

  I really enjoy the blog.Much thanks again. Great.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.