Livsstil

Ursäkta röran – Jag bygger om

Jag bygger om

Wihoo. Jag har fan lyckats. Ni anar inte hur många svordomar jag har hittat på. För några dagar sedan gav jag mig på försöket att försöka få till en mer personlig och lite trevligare design här inne men jag gav upp, tills jag kör i gång med min webbdesigner. Som jag längtar, men det får vänta tills allt med flytt till ny lägenhet saker runt omkring är klart, det blir extra utgifter som får gå före designen och hemsidan. Det gäller att prioritera.

Nu gav jag mig på detta med att försöka få till en snyggare design igen, helt själv. Och se på fan, jag har kommit en bit på vägen, men jag få ju uppmärksamma er om att det händer lite saker här inne och är långt i från klart. Jag kan ju inte detta, blogg.se kunde jag ju betydligt mer på hur man ändrade och fixade, wordpress är så grymt och rena rama djungeln.
Saker som ska fixas, jag ska bara klura ut hur:

Header ska på plats. Enkelt att kunna byta ut när jag känner för det.
– Längst upp till höger står Hem och exempelsida. Dessa ska åtgärdas till annat nödvändigt.
– Rubrik är färgad, är tycker ni den ska vara svart ? Isåfall måste jag försöka hitta hur man ändrar endast rubrikfärgen.
– Textstorleken i inläggen? Är den bra ? annars får jag försöka lokalisera det och öka den lite, vill inte ha för stort men inte för lite. 

Så kom med feedback.

Så ursäkta röran – bögen bygger om!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ann-Ki 6 april, 2015 at 09:20

  Brödtexten kan nog vara en storlek större, enligt min smak. Annars tycker jag att du har gjort ett kanonbra jobb. Jag har själv blogg.se och kan nog hålla med dig om att wordpress är klurigare, pojkvännen har wordpress och gav mig rådet att hoppa över dit… men näeh, tror att jag kommer slita håret av mig.

  • Reply tommytott 7 april, 2015 at 01:29

   Iknow. Jag försöker och försöker få till texten större, samt på något sett få in en header, men jag lyckas verklige inte haha!

   Jag gillar wordpress, men helt annorlunda kodning. Men mycket som är så mycket bättre.

 • Reply Skaunetösen 6 april, 2015 at 09:27

  Textstorleken är ALLDELES för liten, för mig som har Grön starr på båda ögonen.
  Det du hade tidigare var helt perfekt.
  Vill inte gnälla, men eftersom du frågade så.
  Hälsningar Skaune

  • Reply tommytott 7 april, 2015 at 01:29

   Det var just detta jag behöver få till mig. Jag jobbar febrilt för att få texten lite, lite större. Inte mycket större men lite större för nu är den för liten, men den var så med designen och jag hittar inte hur man ändrar, men det kommer ..jag lovar!

 • Reply Maggan 6 april, 2015 at 10:59

  Kommer säkert att bli jättebra, kul att du gör den mer personlig! En aning större text skulle inte skada…

  • Reply tommytott 7 april, 2015 at 01:28

   Tack. Jag jobbar på att försöka få texten lite större, vill inte ha den lika stor som förra designen, men ändå inte så här liten. Lite större. Samt en header ska på något sett in 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.