Livsstil

Vuxen saker, kvällsjobb och könsord

Onsdag och larmet ringde kl 07.45 för att jag varje dag försöker kliva upp i någorlunda tid så jag hinner med hemmet lite innan jag drar iväg på mitt 3:e kvällspass, dessutom ska jag in 1 timma tidigare i dag. Och eftersom hemmet måste skötas, hundarnas ska det fixas med och jag vill hinna slappa och duscha innan så är det ju bara att kliva upp.

Hela morgonen har bestått av att göra vuxen saker, kolla så räkningarna blivit dragna och så har jag laddat upp för att ringa och skälla på telia. Nu får det vara nog med deras jävla trams de håller på med. Jag började med köplats 60 och när jag har kö plats 2 efter 35 minuters väntan får jag helt plötsligt höra – På grund av tekniska problem ber vi dig ringa igen?! Go fuck yourself och sug min jävla röv helvetes jävla  … pip. Jag har inte tid att ringa igen för helvete, för jag har andra saker att göra i mitt liv innan jag ska på jobb än att sitta hela jävla morgonen i telefonkö, så telia – vi hörs förhoppningsvis på fredag då jag är ledig.

Att bli vuxen är kul they say – fuck off i say, jag hatar att vara vuxen!

Irritationen är ett faktum så nu ska jag slänga mig i duschen, sjunga så fantastiskt som bara jag kan och sen göra mig klar för kvällens jobb. Har smsát lite med sjömannen nu på morgonen och jag är osäker på när han kommer hem, men jag hoppas han kommer hem nu på fredag och är hemma helgen,trots att jag jobbar. I miss my hubby!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Christer Holm 1 mars, 2017 at 10:22

  Finns många fördelar med att vara vuxen, men ibland vill man nog vara barn igen…

 • Reply Telia 1 mars, 2017 at 15:15

  Hej fina Tommy!

  Jag kan faktiskt hålla med dig om att det kan vara kämpigt att bli vuxen, om man nu jämför med när man var liten och fick middagen serverad på bordet efter skolan. Jag känner faktiskt samma emellan åt, men är rätt skönt att kunna äta godis när man vill och gå och lägga sig när man vill! 🙂
  Det är “alltid” lika “kul” att betala in räkningar varje månad och se sin lön försvinna lika snabbt, som det kommit in på bankkontot. Eller hur?

  Jag har tid och ringer gärna upp dig idag eller när det passar dig bäst, så ska jag hjälpa dig på bästa sätt, dock kanske inte “suga din röv”. 🙂

  Hur låter det?

  Hoppas det går bra att jobba senare ikväll och att kvällen blir lugn! <3

  Med vänliga hälsningar

  Fredrik Björn
  Social Media Relations
  Telia

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.