Livsstil

Porrskådis, Aperol spritz och Glittriga svarta tapeter

” Jag blev tidig, och gissa vad?!?! Den lätt retarderade, svenska porrskådisen Samson gick förbi mig!!” – Ett sånt meddelande kan bara göra att kvällen kan bli helt fantastisk.

Ikväll hade jag en inbokad date med underbara Linda som var på besök med sin man här i Malmö. C valde att stanna på hotellet pga värk så jag och Linda fick en date på tu man hand. Den började på centralen där vi snackar lite på Espresso House  tills Linda säger, nu rör vi oss mot alkoholen. Jag tänkte inte alls på att det är lördag och kanske borde ha bokat bord på skybar, så när vi kom till Malmö Live var röda mattan utrullad och det var gästlista ( skjut mig ). Vi deppade inte för det utan traskade mot lilla tog och hamnade på Mello Yellow och fick ett litet och trångt bord på uteserveringen där vi kunde kasta av oss jackorna tack vare värmelamporna och vi fick visa upp våra graciösa sidor för att få plats på stolarna.

Där blev vi kvar och intog ett par Aperol Spritz och avvecklade allt mellan himmel och jord innan vi valde att traska vidare i centrala Malmö och hamnade på Beebar där vi tog ett glas Campo Veijo och fick mig att tänka mer på sjömannen och längta ännu mer och sen blev det en god torr cider. Väl på plats på Beebar kommer Linda från toan och säger, kvällen börjar med en porrskådis går förbi mig och avslutas med svarta glittriga tapeter på toaletten . Kvällen är fantastisk.  Här pratat vi om gamla minnen, resor Linda varit med om och jag skrattar så tårarna sprutar och helt plötsligt blir bords grannen väldigt bordus och högljud mot sitt kvinnliga sällskap, vi kollar klockan och inser att det är en dag i morgon med.

Åh denna kvällen har varit fantastisk och det var så kul att träffa Linda igen. Massor med skratt som vanligt och synd bara att hon bor i Danmark, men vi får försöka ses snart igen! Nu ska jag borsta tänderna och stänga ner datorn och ta med kamphunden och lägga oss och få en skönhetssömn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Linda 12 november, 2017 at 13:17

    ♡♡♡

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.