Livsstil

Lugn lördag, håravfall och galen kamphund

Lördagen rullar på, kamphunden är mer eller mindre galen. Hon kör race i lägenheten, hon har race när vi är ute och just nu har vi varit ute och hon drog in i buskarna och ut kom en vildkanin och snabbt därefter en galen kamphund. Efter dom sprang en galen husse och vrålade. Förlåt grannar, men jag skulle bara fånga min hund med en röst i falsett haha!

Jag har varit iväg och hämtat ut ett paket med produkter från Rituals, en runda på den snuskiga coop som ligger här i närheten. Jag behövde handla hem mjölk då jag tog det sista på morgonen då syrran eventuellt kommer på kaffe nu när hon har slutat jobba, så det behövs mjölk till en eller 2 latte.  Annars, tvättar jag och fixar här hemma, lyssnar på skön musik och endast tar lördagen som den kommer.

Produkterna ovan är i samarbete med swedishsolution.se

Nu i veckan fick jag hem ett paket från SwedishSulution. Jag har kommit upp i den åldern då det börjar bli lite glesbebyggelse på huvudet och min största rädsla här i livet är att bli flintskallig. Visst, narturen har sin gång men jag vill verkligen inte bli flintskallig, så jag har fått hem produkter som fungerar för att motverka manligt håravfall. 

Manligt håravfall.

Jag fick hem:
Ett schampo som ska motverka håravfall, gör att håret växer snabbare och ger liv till ditt tunna och livlösa hår.
En kur som innehåller:
• Prosilium® ett extrakt som stärker hår och naglar.
• Järn och vitamin B5, B2, B3 motverkar livlöst, tunt hår.
• Vitamin B8 och zink medverkar till starkt, kraftfullt hår och normal hårbotten.
• Vitamin E en skarp antioxidant för att reparera hårrötterna
Ett serum som även det har effekten att motverka håravfall och stimulera hårbotten att hålla kvar hårstråna.
Wrinkle twinkel, en massagepenna som går upp till 42 grader och som ni alla vet så är ju massage något som motverkar rynkor och håller hyn ung, men denna penna kan även användas i hårbotten för att stimulera hårtillväxten. Rekomenderas att användas tillsammans med serumet för att massera in det ordentligt.

Jag ser verkligen fram emot att använda produkterna och få hjälp att minimera håravfall, det tunna håret och förhoppningsvis få lite mer liv och kvalitet håret.

Nu ska jag ta och hänga upp jeansen som jag tvättat och fortsätta här hemma. Jag måste dessutom se om jag kan hitta tavelkrokarna så jag kan få upp tavlorna i sovrummet och så måste jag fortsätta jakten på lite saker, jag funderar nämligen på att fixa en liten personlig adventskalender till sjömannen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.