Chanel, Prada & Gizmo

Migränkänning, män i blåställ och kvällsjobb

Jag gick och la mig i går redan vid 19 tiden. Jag var så extremt trött i kroppen och kände att jag behöver verkligen sova. Jag somnade vid 20 tiden och sen vaknade jag till kissig strax efter 21, så var tvungen att kliva upp och sen somnade jag igen .. Och vaknar vid 06 med migränkänning , tog en tablett och la mig igen då kamphundarna fortfarande sov och ja, man väcker inte de björnar som sover. Men vid 07 väckte dom mig och tyckte att det var tid för mat och att komma ut.  Livet går fortfarande i motvind men det är lättare vindar, men fortfarande så känns saker och ting jävligt motigt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Våren är verkligen här och det är underbart att komma ut på morgonen och känna att det är behagligt temperatur ute, det är fullt med liv och folk börjar faktiskt se lite snygga ut haha! Det är mindre kläder och framför allt snyggare kläder som har åkt fram. Dessutom är parkarbetarna i full gång med att städa upp efter vintern och snygga till parker och gator. Männen i blå ställ kryper fram och i dag skällde djävulen här ovan ut 4 stycken som stod och skrattade kaxigt åt det lilla livet. Efter en stund frågade dom om dom fick klappa? Och efter att jag svarade ja så tog det inte många sekunder innan de manliga rösterna bytes ut mot mjuka röster och alla satt på huk med 3 kamphundar runt sig .. Varav den ena säger, jag kan stoppa den lille kaxige i fickan och ta hem  – Jag har hellre honom hos mig än en gnällig kärring. Jag svarade, det beror hur snyggt och hur stor du bor, för risken är stor att du får 2 kamphundar till och 2 vuxna män på köpet. Skrattet var ett faktum men jag fick inget svar haha!

Dom önskade en trevlig dag och vi traskade hem. Måndag har bara börjat och 4:e arbetsdagen i rad ska avklaras, ett kvällspass 15-23.30 och i morgon är jag ledig och får vara hemma och mysa med de små liven hela dagen, fixa i lägenheten och verkligen räkna ner, om 2 dagar är han hemma, the sex on legs – Mr Sjöman!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.