Livsstil

En sån där dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Världens finaste tavla från Meekattwebshop!

I dag har verkligen varit en skit dag av olika anledningar. Jag har varit arg, ledsen och så fruktansvärt besviken och känt mig så jävla ensam. Ensam är inte alltid starkt och saknaden efter sjömannen har varit enorm. Det är fruktansvärt att få den där känslan att man inte duger, att så fort sjömannen åker iväg så får jag känslan av att – jag finns och duger inte! 

Dessutom irritation över att jag bombades med sms och meddelande på Facebook om att jag ska fotografera studenter som är allt från 7-10 dagar kvar. Seriöst? Kan man inte börja ett meddelande med mer än , Hej, visst fotograferar du min dotters student? Du, visst fotograferar du min student? Hej, min son tar studenten, fotograferar du? Vet ni – era sms och meddelanden kastades direkt. För kan man inte fråga hur det är och inte höra av sig annars, så kan ni köra upp era studenter i röven.. Bara så ni vet!

Ja och ledsen över att inbjudningskort till vissa studenter inte kommit, att man tar för givet att jag ska ha koll i huvudet på när sista osa är, utan att få ett inbjudningskort över huvudtaget? Att vänner faktiskt tagit sig ner till Malmö och sen hör dom inte av sig, inte ens för en snabb kram och ett hej .. ?  Ja det har helt enkelt varit en skit dag och det har vi alla, jag vågar dock skriva om det.

Jag städade lite här hemma, drog till stranden en runda i blåsten och fick sand i alla hål och skåror .. Ja jag vet, gratis peeling, men vafan.. pungpeeling är fan inte skön ska jag säga er så efter en timma drog jag hem, rastade kamphundarna och satte mig på balkongs och filosoferade innan jag fick i mig lite mat, rastade kamphundarna och så la vi oss i sängen och sov i nästan 2.5 timma.  Kanske jag orkar hålla mig vaken en bra bit in på nattimmarna så jag kan vända på dygnet, för vet ni – jag firar med ett glas rosé bara för att jag kan, det är min sista dags som sjukskriven och i morgon går jag tillbaka till kollegorna och jobbet inom psyk – the mentalmidget is back och dessutom, jag får mer ledighet med sjömannen!

Och det känns bättre efter lite sömn… 2 dagar kvar tills sjömannen kommer hem och jag får ligga igen .. Hallefuckinglullejah! Och vet ni, något som jag är extremt jävla glad över är vi faktiskt har nått 800 följare av bloggen på facebooksidan ( tommytott ) och vet ni? Det ska fan firas med en tävling som jag tror ni kommer gilla, jag gillar den i alla fall. Ska bara få lite klartecken så kör vi .. In och gilla! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Annette 30 maj, 2016 at 20:33

  Inte till någon tröst för dig men alla har vi sådana dagar. Men jag har fått lära mig genom åren att man lär så länge man lever. Man lär sig vilka dom riktiga vännerna är.
  Skickar en bamsekram till dig.

  • Reply tommytott 30 maj, 2016 at 20:34

   Tack vännen! Jag börjar lära mig mer och mer .. och börjar inse att jag klarar mig bättre utan dessa skithögar faktiskt!

   Stor kram till dig! Saknar många av er på doro!

 • Reply Anki Viktorsson 30 maj, 2016 at 20:39

  Hej Tommy . Idag skulle du varit här nere o jag har suttit från kl 11 till 15 hos Merethe så jävla göööttt o det var tur det blåste litta för vet ifan om man hade kunnat sitta där annars. Tradit men dessa människor som beter sig så mot dig😘 Ha de o lycka till på jobbet imorgon. Snart e sjömannen hemma.🌞😘🌞😘

 • Reply Anna 30 maj, 2016 at 21:14

  Sänder en kram och hoppas att den hjälper lite.

  • Reply tommytott 30 maj, 2016 at 21:14

   Tack! <3

 • Reply Matthias 30 maj, 2016 at 22:27

  Skickar en styrke kram till dig.
  Du är bra som du är annars hade du inte varit du 🙂

  • Reply tommytott 31 maj, 2016 at 09:12

   Tack .. Stor kram tillbaka!

 • Reply Meekatt 31 maj, 2016 at 07:45

  Älskade vän! Ja och huliganerna kommer snart ner och anfaller dig på campingen med rosé och kärlek! ❤

  • Reply tommytott 31 maj, 2016 at 09:12

   Åh jaaaaa… När sätter ni upp tältet på Solhejdan? <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.