Mode, Shopping och Skönhet

Snygga och personliga mobilskal

Inlägget är i samarbete med themobilestore.se

Personliga och snygga skal från themobilestore.se

Jag har under en tid funderat på att införskaffa mig lite nya skal till mobilen och i dag är ju inte mobilen bara något man använder för att ringa och skicka sms, utan jag använder telefonen oerhört mycket i mitt jobb med sociala medier, mail och självklart kontakt med vänner och familj och när man ändå använder mobilen så mycket som man gör, så varför inte snygga till den lite och göra den mer personlig med ett snyggt skal?

Themobilestore har inte bara skal till iPhone, utan dom har skal till även Iphone 8. Du kan även hitta snygga högtalare, hörlurar och fodral till iPad. Priserna är riktigt bra och dom har ofta grymma erbjudanden, perfekt för oss som är aktiva i sociala medier och även använder mobilen som en accessoarer.

Jag var lite osäker på hur kvaliten på texten skulle vara, men jag är riktigt nöjd då texten är både rak och sitter bra. Inget skav på mobilen ännu trots att jag ofta har mobilen i fickan och den plockas ju upp ett par gånger per dag . minst sagt.  Har du någon fråga eller känner dig osäker på något av din tanke på ditt kommande skal, skicka ett mail till kundservice, dom är oerhört hjälpsamma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.