Livsstil

En rebell till kamphund, intervall och kvällsjobb

En rebell till kamphund.

Denna söndag har sprungit iväg och Chanel har varit lite av en rebell på dagens promenad. Denna hund gör verkligen livet lite roligare och man får ett och annat skratt och det är inte konstigt att jag är tunnhårig som få, bara titta på en av bilderna här ovan så kan ni förstå varför jag skrattade som fan på promenaden och samtidigt stod och stampa och vråla, bajsa snabbare för fan. Det kom ingen som tur var haha!

Intervallträning.

Efter att jag plockat och städat lite här hemma, varit iväg en runda så bestämde jag mig för att jag skulle ta mig en träningsrunda utomhus och även hinna fotografera ett samarbete och det passade perfekt. Jag tog med mig kameran och självutlösaren ut och tog lite foton och mina grannar måste tro jag är helt koko som står och make love to the camera helt själv , springer upp med kameran och sen gav jag mig ut på en 3.5 km lång intervall träning.  Springa så långt jag orkar, gå en liten bit och sen springa igen. Jag överlevde med lite ömma benhinnor p.g.a dålig uppvärmning och att jag varit lite lat med träningen och speciellt springandet. Det började duggregna men det var bara skönt och ja, 16 grader ute och jag tog på mig en tjock jävla tröja haha! Heja mig.

Nu ska jag ta mig en dusch och även fixa med lite hudvård med skrubb och grejer i ansiktet. Min hy i ansiktet är verkligen inte bra just nu, så det behövs lite extra kärlek. Sen tänder jag lite ljus, tar med mig kamphunden och datorn till soffan. Kör i gång tv och så blir det lite kvällsjobb med sociala medierna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.