Livsstil

Proteinkaffe, mail och en galen kamphund

Kaffetarmen började vråla och jag orkar inte köra i gång kaffekokaren för en kopp kaffe, dessutom har jag ju fixat här hemma, slängt sopor, rensat kylen och fixat inför att vi ska ner till husvagnen, så att köra i gång och fixa massa disk och mer sopor orkar jag inte så det fick bli en proteinkaffe, som förvisso oxå kommer bli sopor sen, så jag vet inte riktigt hur jag tänkte där. Nocco har dessvärre inte lyckats helt med denna kalla kaffe, för det är för sött och eftersmaken är minst sagt .. märklig.

Jag slängde i en gråtoning i håret men tyvärr fäster den inte som jag önskar, inte lika bra som första gången så jag börjar bli en aning frustrerad över att jag inte får till det där gråa håret som det blev första gången. Vad är det för fel eller vad gör jag för fel? Finns det någon hårinpackning som hjälper till på traven som inte skadar håret mer? Jag misstänker att mitt hår är alldeles för skadat för att färgen ska fästa ? I dont know.

Jag börjar bli galen här hemma. Kamphunden Chanel fortsätter agera plåster och är allmänt tramsig och små gnäller. Hon är väl medveten om att sjömannen är på väg hem och hon saknar honom minst lika mycket som mig, om inte ännu mer då hon verkligen är sjömannens lilla tös. Jag har gått igenom mailen och funderar på om jag ska börja packa lite smått inför husvagnen, men jag är osäker på om vi åker ner ikväll eller i morgon. Jag hoppas på ikväll och dessutom är jag osäker på vad sjömannen vill ha med sig i klädesväg, för något måste han ju ha på sig även fast jag gärna ser att han går naken .. i 14 dagar haha!

Nu värktabletter och kasta mig i soffan och spela lite basket spel. Förra veckan när jag mådde som sämst så laddade jag ner ett basketspel för att fördriva tiden i sängen och soffan och ja, nu är jag fast. Det är egentligen skittråkigt men ändå beroendeframkallande.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Erika 26 juli, 2017 at 15:34

  Jag har inte testat själv men vet att många använder färgbomber för att få till hårfärgen (håller väl heller inte lika länge då men sliter nog inte lika mycket på håret heller), nu har du säkert redan testat det kanske?

  • Reply tommytott 26 juli, 2017 at 15:37

   Tack, inte testat färgbomber och får kolla upp om det finns någon som är riktigt grå! 🙂

 • Reply Lise 26 juli, 2017 at 15:37

  Hej Totten!
  Ha, konstigt “man lär känna någon” bara genom att läsa fin blogg 😁
  Finns ett Violet toningschsmpo från Fudge Clean Blonde som är skitbra för att ta bort gula toner , jag har beställt min på Cocopanda.se men finns säkert nånstans i din närhet annars att köpa.
  Massa värme å önskan om att Fibromonstret ska släppa greppet, å såklart att du å dom sjöman får ha en trevlig ledighet.

  • Reply tommytott 26 juli, 2017 at 15:39

   Hej Lise.

   Tack för fina ord!
   Jag har silverschampo hemma och använder det men det ger inte det gråa håret som jag är ute efter, utan använder man det för mycket så ger det violetta toner och jag ser ut som överklass tanterna från 1800 talet haha!

   Tack så mycket, det börjar gå åt rätt håll och med lite kärlek från sjömannen så är jag nog helt på benen igen!
   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.