Livsstil

The banan projekt, tänt ljus och i did it

Jag överlevde första passet efter semestern.

I did it, jag är hemma hos kamphunden och överlevde första arbetspasset efter semestern. Jag blev så glad när jag såg mina fantastiska teamkollegor och fick massa härliga kramar och välkommet tillbaka av övriga kollegor, men jag tänker inte sticka under stolen med att det är tufft att komma tillbaka efter semestern.  Jag har kroppen fylld av energi efter att vilat ut ordentligt på semestern jag är trött som fan i kroppen och det här med att komma tillbaka en lördag? Det är fan inte klokt och jag har fått frågan många gånger i dag om hur fan jag tänker och att jag inte är riktigt klok ..haha, Kärlek på hög nivå!

Kamphunden har blivit rastad i regnet och det är tydligen gårdsfest i dag. Detta hade jag missat totalt men det är fullt ös i tälten som är uppsatt. Härligt att det tydligen händer något i detta område, kanske bara en gång per år vad vet jag, men människorna verkade glada och jag deltar inte i den då jag är osäker på om det är någon jag känner där, sjömannen är inte hemma och jag har absolut ingen lust att träffa fler människor i dag. Så jag fixade käk till kamphunden, tände ljus och såg att vi hade en banan cider i kylen så den tog jag och varvar ner här hemma i soffan.. Det är ändå lördag och med en cider kan jag mysa till det med kamphunden , även fast det är jobb i morgon kväll igen!

Så nu medans jag varvar ner , smsár lite med sjömannen så ska jag kolla mailen, vilket inte verkar vara överflöd av roliga saker då det är helg, men lite kul har trillat in. Det blir att läsa lite bloggar och sen göra mig klar för loppelådan. I need my beauty sleep efter i dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.