Livsstil

Reptilmässa, en ny vecka och halsont

En ny vecka.

Helgen sprang iväg som vanligt. I går vid lunchtid så tänkte jag dra iväg till stugan och små plocka lite då det var strålande sol och så kunde kamphunden springa ute, men det blev ändrade planer!  Jag hängde med Annica till Næstved i Danmark på reptilmässa, min första reptilmässa i Danmark och det var en trevlig trip. Massa fina djur, men inget som tilltalade mig så jag kom hem tomhänt, vilket sjömannen nog är glad för. Hjälpte dock Annica med att bära hennes stora terrarium som hon fick till ett grymt pris.  När vi gick där på mässan så kände jag mig hängig, svettades och halsen började ömma och väl hemma så svettades jag och hade frossa och halsen gjorde ondare, så jag duschade, rastade kamphunden och så la jag mig.

Måndag och en ny vecka är här. Har sovit sådär i natt men vaknar upp med bara ond hals och ingen frossa så jag är glad för det, man får vara glad för det lilla. Så jag rastade kamphunden, fixade mig och gjorde mig en latte och försöker le och vara glad och trycka bort känslan av ond hals. Det är bara en måndagskänsla tänker jag haha. En ny vecka och sista veckan sjömannen är på jobb , jag har dock ingen susning om vilket datum han kommer hem, men jag tror det är på måndag om exakt en vecka. Jag måste dubbelkolla detta haha!

Så nu , dricka latten och ladda upp för 2 kvällspass de kommande dagarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.