Livsstil

Energin är på topp

Energin är på topp.

Söndag och solen den skiner. Morgonpromenaden var kylig men ändå så frisk och härlig. Japp, klyshigheten flödar och där gick jag med mitt mentalt störda leende med kamphunden och de människorna jag mötte hälsade glatt och det måste bero på solen .. helt klart. Tänk vad lite solstrålar och bra väder kan göra med människor.

Både jag och kamphunden har sovit som små barn i natt. Och kamphunden väckte mig där vid 7.30 med världens frispel i sängen. Hon pussades, ville ha min snusdosa och fick sitt Chihuahua ryck, morrade och bet mig i fingrarna. Man kan ju inte bli arg på fröken när hon är på det humöret, men helt klart ville hon upp och ut.

Vi har fixat en latte, musiken strömmar ur högtalarna och vi har en ledig dag tillsammans, jag och kamphunden. Hemmet är städat, tvätten är fixad så vi har en helt orörd dag framför oss.  Jag ska göra mig en latte till och sen får vi se vad dagen tar oss, en längre promenad kanske det blir och så ska jag försöka få klart sista uppgiften som ska in i Handledarutbildningen för att jag ska kunna få mitt slutbetyg.  Energin är på topp, jag verkar ha kontroll över fibromyalgimonstret för värken är där, men fan inte som det brukar vara och saknaden efter sjömannen är här konstant, men nu går vi mot nedräkning och han är snart hemma igen.  Ler ännu större!

Vad har ni för söndagsplaner?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.