Camping livet

Röven full, konstig mat och husvagnsliv

Jag har slagit rekord igen på att vara den där svinkassa bloggare som inte sprutar ur mig inlägg. Det här med att vara sin helt egna chef över bloggen är ju fantastiskt skönt, men jag borde egentligen ha någon som kan sparka mig i röven och säga – Du måste blogga.

Jag har jobbat, jobbat lite till och packat en jävla massa goodiebags under gårdagen. På lördag har vi våran bloggmiddag för fantastiska bloggare och vi bestämde oss att i år blir det bara en liten goodiebag, men det sket sig stort vill jag lova. I går packades alla goodiebags klart så jag hoppas dom har tränat armarna lite extra, för det är inte bara en påse dom får med sig hem utan 4:a fulla goodiebags var. Heja oss 😉

DSC_2748

I dag gav jag mig iväg och handlade trots att jag inte alls var sugen på mat, mest gått och mått illa hela eftermiddagen och mått rätt kasst, men jag handlade och tänkte att nu jävlar ska jag handla så jag äter samma mat flera dagar i rad, för det är så fantastiskt tradigt att laga mat och äta själv. Så jag gav mig på det här med pullad mat igen, pulled beef med bönpasta och en klick kräm fräsch <– stavningen till det där är ju egentligen helt galet, men den riktiga krävs ju nästan läkarexamen för att skriva.  Nä jag tyckte inte om detta i dag heller, så jag får nog fan försöka sluta lära mig att tycka om pullad mat.

Annars rullar livet i husvagnen på som vanligt, i förmiddaggs fick jag frukost hos Anki och Olle och sen måste man ju försöka hålla platsen snygg och prydlig och våra kamphundar tog sig knappt fram i djungeln av gräs, så jag klippte gräset och trimmade kanterna och sen dog jag. Jag har mest legat och sprungit till toa med kräkkänsla.  Mått illa, värkande leder och känt mig fantastiskt ynklig. Lika bra jag säger det själv, annars är det väl någon pretto morsa som kommer med sina utlåtanden – Åhh ni män är så ynkliga när ni är sjuka, ni skulle testa på och föda barn. Ja hur jävla ont hade det inte gjort att föra barn genom röven?!

Så nu ska jag ta mina kamphundar, ta en värktablett och lägga mig och fortsätta smådö i sängen framför tv´n och fantisera om sjömannen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fredrik 27 maj, 2015 at 19:06

    Ja, om vi hade fört genom röven så hade det nog tagit fler månader, med tanke på att tarmen är rätt lång! XD haha!

  • Reply Anki Viktorsson 27 maj, 2015 at 20:07

    Men hallå Tommy . Vart det mina nybakade bullar so gav dig magont.puss o kram.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.