Livsstil

Frånvarande, nytt kontor och Friyay

En tuff vecka.

Jag lever och hostar lungorna av mig och har inte riktigt orkat eller haft lusten att sitta ner vid datorn när jag har varit ledig. Det har varit en oerhört tuff vecka och jag har bara spenderat tid med kamphunden och sjömannen när jag varit ledig från jobb och därav inte uppdaterat något här inne, men nu känner jag att det är tid att tala om att jag lever.

Jag är tre dagars ledig och i dag första lediga dagen ringer larmet, för om en stund ska vi ner till bilarna och köra iväg då Mr grey ska lämnas in för lite kärlek och få en ny framruta. Och sen är väl tanken att vi ska spendera tiden nere vid husvagnen för att tömma den och ta när förtältet. Säsongen är över och det känns så fruktansvärt skönt. Denna sommaren har husvagnen känns mer som en börda än vad den gett oss glädje.

För övrigt så kan ni här ovan se mitt nya hemmakontor. Vi har funderat ett tag men nu slog vi till efter att sjömannen påtalat fördelarna med en Imac för mig , att jag sitter bättre när jag skriver massor, redigerar foton och jobbar med mina sociala medier. Jag spenderar en hel del tid vid datorn , så jag måste börja tänka på ryggen. Så välkommen hem till bögarnabus underbara Imac, du är så välkommen till övriga apple-familjemedlemmar.

Så, ett litet livstecken. Jag lever men är helt slut i kroppen och hostan är fruktansvärd. Sjömannens hosta har lagt sig så det är väl bara rida ut stormen, suga på halstabletter och ta den där äckliga hostmedicinen vi köpte i Köpenhamn med röd triangel på, för när läkarna här hemma säger att hosta inte är akut till sambon som haft hosta i över 3 veckor så får man ta saken i egna händer och köra över bron.  Tack Danmark, jag ser ett hopp i att det kan hjälpa mig och min hosta med.

Vi hörs i eftermiddag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.