Livsstil

Säsongen är slut, skadegörelse och gruppsex för smaklökarna

Campingsäsongen är över.

I dag på morgonen drog vi nästan direkt när vi vaknat ner till husvagnen för att plocka ner tältet, betala elen och betala för vinteruppställningen för vagnen. Det är lite deprimerande att säsongen redan är över, hösten verkar ju bjuda på mer sol än vad sommaren gjorde och där kanske dom kunde ha tjänat in lite mer pengar på våran el än vad vi använde denna sommaren haha.

Väl på plats vid vagnen så uppmärksammar jag att tältet är öppet och någon har varit in där medan vi inte varit där. Synd för de små jävlarna att vi redan tömt förtältet och där bara stod ett kylskåp, som tack för det så kände dom ett stort behov att skära sönder en liten del av tältduken. Tack som fan era idioter, nästa år lämnar jag allt i tältet så kan ni själv komma och tömma det åt oss. Deal?!

Smaklökarna har gruppsex.

Och nu sitter vi här hemma med matkoma och smaklökar som har gruppsex av maten.  Herrejävlar vad god mat vi tryckte in i huvudet i dag. Vi kokade ris, la i en form, stekte fläskfile som vi la på riset och sedan Kantarell och champinjonsås och så varvade vi med detta och sen in i ugnen igen.  Det var så fruktansvärt gott , dock önskar jag att vi hade gjort dubbelmängd med sås. Men hej, lätt att vara efterklok.  Det blev dessutom 5 matlådor av dagens middag.

Resten av kvällen blir bara till att slappa, fortsätta bråka med datorn och se idol kl 20.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 21 september, 2017 at 19:14

  Ser ju riktigt gött ut👍 Kan undras om det e samma snubbe som skar sönder vårt tält😡
  Ha en bra kväll o semester.

  • Reply tommytott 21 september, 2017 at 19:15

   Jag önskar jag kunde få tag i aset som var in hos alla. Vi kom dock lindrigt undan men ändå!

   Tack och trevlig kväll till er med!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.