Livsstil

Sjömannen är hemma

Han är äntligen hemma.

Så äntligen är sjömannen hemma. Det brukar ta ca 7-10 min att köra till centralen, men när jag väl kommer till centralen så har skånetrafiken gjort det igen. Det står en stor jävla buss över hela jävla korsningen och hur fan busschauffören har kört kan man ju fråga sig, men för att ta mig bakom centralen så var jag tvungen att köra runt hela skiten. Kamphunden är superglad och springer runt här hemma och gnäller och springer hon inte runt så ligger hon hos sjömannen och gnäller, pappan är äntligen hemma igen.

Sjömannen skickade sms idag att han fick sms av campingen. Den stängde tydligen i dag kl 15 för oss säsongare och plockade inte vi ner tältet i dag så måste vi betala dygnspris. Så det blir att betala ett dygnspris och så plocka ner det i morgon. Jag förstår ärligt inte varför man stänger för säsongen innan campingen stängs och varför inte den sista? Jag blir helt ärligt riktigt irriterad , men vad hjälper det egentligen? Inte ett skit.   Jag har för övrigt bara slappat i dag, tagit hand om hemmet och hunnit redigerat ett fotografi och skrivit klart min krönika, i tid och den är i väg skickad långt före deadline. Its a hallefuckinglullejah moment haha!

Nej nu ska jag kolla lite på blocket efter objektiv, för objektivet jag har på kameran blir bara sämre och sämre i fokuseringen. Dator krånglar och objektivet blir sämre och sämre i fokusering? 2 saker som jag måste ha fungerade för mitt jobb i sociala medier. Jag.orkar.inte!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.