Livsstil

Friyay, födelsedagspresent och skitobjektiv

Friyay.

Så är det fredag och i dag slapp jag ta morgonrundan med kamphunden. Sjömannen tog henne och jag kunde ligga kvar i sängen och kolla youtube videos och bara slappa. Skönt, även fast fönstret är öppet dygnet runt och man håller på frysa sönder både huvud och andra viktiga genitalier. Jag försökte tala om för sjömannen att fönstret ska stängas i natt, men han var bestämd och sa att det ska vara öppet, för det bestämmer han.

I dag ska vi iväg en runda på stan tror jag. I morgon är det 50 års fest i köpenhamn så vi tänkte vi skulle försöka fixa presenten i dag. Vi uppmärksammade i onsdags kväll att även jag är bjuden, så klädproblemet måste oxå lösas haha! Annars har vi inga större planer för dagen, bara slappa, vi ska eventuellt vlogga <– beroende på om vi gör något. Dagen är helt enkelt oplanerad så vi är öppen som en bok och får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. Vädret erbjuder ju inte mycket till lycka haha!

Jag måste försöka hitta ett nytt objektiv till kameran. För nu jävlar är jag trött på detta objektivet. Jag ställer in ljus, bländare och vart den ska fokusera. Ser det ut som att den fokuserar på rätt ställe ändå? Jag blir så jävla trött och får helt enkelt be om ursäkt i fall bildkvaliten inte är dom den brukar, men objektivet lever sitt egna liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.