Livsstil

Saturday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördag och kamphundarna väckte mig kl 7 ?! Seriöst, var ni tvungen att kråka i sängen ? Så mysigt att vakna upp och höra en hund stå och kväljer och jag hinner inte lyfta ner Chanel , men tur att jag hade en filt som dom kräket på!  Så, hur startade er morgon ? Lika mysigt som min?

Vi gick ut, dom fick mat och sen la vi oss igen och vi somnade om till kl 10.30. Jag har kört i gång en maskin med filten och gjort mig en latte och varit ute på en runda till med de små liven. Det är lördag och det känns att våren är här, för det är fruktansvärt skönt väder och jag och min värkande kropp njuter av att faktiskt inte behöva frysa ihjäl och få ännu värre värk än vad den redan är.

Nacken är inte bättre, i dag vaknar jag upp och har lika ont som jag hade när jag åkte in. Vi får se vart detta  slutar och så vill jag påminna om att tävlingen avslutas kl 12.00 i dag och bidrag efter 12.00 kommer ogiltigförklaras. Jag kommer nu i dagarna gå igenom alla tävlingsbidrag, både Facebook och på instagram och i bloggen och sen kommer vinnaren att kontaktas via mail och troligen publiceras här i bloggen!

Ha en fin dag och du sjömannen – jag saknar dig som fan 🙁  ( Klicka in till honom och ge honom lite kärlek från mig )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.